Over ons

Over ons

Draaijer Energie op Maat, Elburg

Duurzaamheid is niet iets wat we doen, maar wie we zijn. We maken met en voor onze opdrachtgevers mooie woningen vol duurzame oplossingen. Ons personeel is betrokken, denkt mee en het verloop is laag. Samenwerken en duurzaamheid geven ons energie! Energie uit bodem, zon of lucht is onze specialiteit. Wij leveren niet een warmtepomp of zonnepanelen, maar een uitgedachte installatie die op uw behoefte is afgestemd. Een eventuele koppeling met een slim huis, via domotica, maakt het plaatje compleet. Wij werken voor particulieren, aannemers en gemeentes.

Totaalinstallateur

Als totaalinstallateur ontzorgen wij u niet alleen in de woning of bedrijfspand, maar ook daarbuiten. Voor woning en bedrijf leggen wij alle installaties aan, van elektra, verlichting en domotica, tot aan alle verwarmingsinstallaties.

Van ontwerp tot oplevering

Van ontwerp tot en met oplevering en onderhoud: het gehele traject kunt u rekenen op up-to-date kennis en vakmanschap. Uw wensen staan hierbij centraal.

Uw Duurzame Installateur

De elektrotechnische installateurs van Uw Duurzame Installateur, waar wij bij zijn aangesloten, helpen u graag met duurzame en energiebesparende oplossingen. Daarnaast kunt u ook het reguliere installatiewerk gerust aan hen overlaten.

Werkgebied

Ons werkgebied is ongeveer 45 minuten rijden rond onze vestigingsplaats Elburg. Daarbinnen bevinden zich de gemeenten: Dronten, Oldebroek, Nunspeet, Almere en Lelystad.

Heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

 • Persoonlijk
 • Professioneel
 • Transparant

Neem contact met ons op

0525 637 180

  Aangesloten bij

  Wij zijn aangesloten bij of gecertificeerd door de volgende partners.

  0525 637 180
  info@energieopmaat.net