Draaijer Installatietrechniek
Draaijer Installatietrechniek

Service en Onderhoud (installatiewerk)

Service en Onderhoud (installatiewerk)

Service en onderhoud voor installaties

Het is belangrijk om periodiek onderhoud te laten plegen aan de installaties in uw woning en bedrijf. Met een onderhoudsbeurt inspecteren we de groepenkast, aansluitingen en laadpaal voor de auto. De zonnepanelensystemen die wij aanleggen, monitoren we op afstand. Zodra er een afwijkende waarde wordt geconstateerd, krijgen wij een melding en onderzoeken we de oorzaak. Als we het niet op afstand kunnen oplossen, dan maken we een afspraak en komen we langs.

Ventilatie

Vooral bij balansventilatie met WTW-unit (Warmte-Terug-Win) is het belangrijk om periodiek onderhoud te plegen. Met periodiek onderhoud inspecteren we de kanalen en vervangen de filters. Afhankelijk van de vervuiling van de filters en kanalen passen we de interval van het onderhoud aan.

Verwarming (duurzame installaties)

Ook voor duurzame installaties die voor verwarming en warm tapwater zorgen is onderhoud belangrijk. In een periodieke onderhoudsbeurt controleren we of alles naar behoren functioneert. De kans op storingen wordt aanzienlijk verkleind, daarnaast gaat de installatie met goed onderhoud langer mee.

 

Onderhoud noodverlichting

De Arbowet en meeste verzekeringsmaatschappijen stellen de inspectie aan noodverlichting verplicht. Tijdens de inspectie wordt niet alleen het functioneren van de noodverlichting gecontroleerd, maar ook het vluchtplan. Door herindeling van kantoren of werkplekken, kan de vluchtroute wijzigen. Wij inspecteren jaarlijks alle aspecten van de noodverlichting en zorgen ervoor dat uw systeem aan alle wettelijke eisen voldoet.

Storingsdienst

Heeft u een storing in uw elektrotechnische of duurzame installatie? Voor dringende storingen die niet kunnen wachten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Heeft u een storing aan uw cv-ketel of gasgestookte installatie, dan kunt u 24/7 terecht bij Energiewacht. Telefoonnummer: 0800 0825.

Neem contact met ons op

0525 637 180

    0525 637 180
    info@energieopmaat.net