Draaijer Installatietrechniek
Draaijer Installatietrechniek

Verlichting (nood)

Verlichting (nood)

Ledverlichting en verlichtingsplan

Ledverlichting is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en er is zo veel mogelijk, dat advies inwinnen geen overbodige luxe is. Voordat wij de ledverlichting installeren gaan we met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. U kunt denken aan dimmers, spots, wandverlichting, up/downlight, koofverlichting, etc. Op basis van uw wensen, ontwerpen wij een lichtplan dat we met u doornemen. Vervolgens installeren we de ledverlichtingsinstallatie zoals u dat voor ogen heeft.

Ledtuinverlichting

Met ledverlichting kunt u uw tuin sprookjesachtig uitlichten. Door voor ledtuinverlichting te kiezen, die u zelf via uw smartphone van kleur kunt laten veranderen, heeft u elke dag plezier van een nieuwe tuin.

Ledpanelen en ledlichtlijnen voor bedrijven

Het is belangrijk om op de werkplek de juiste verlichting te hebben, of het nu gaat om het kantoor, werkplaats of magazijn. De juiste kleur ledverlichting verhoogt de concentratie van uw medewerkers. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers zich prettiger voelen en alert blijven. Met slimme verlichting en sensoren, kunt u ook energie besparen. Als er niemand in een ruimte is, dan gaat het licht automatisch uit. En als er voldoende zonlicht naar binnen schijnt, dan dimt het licht via een lichtgevoelige daglichtsensor.

Noodverlichting

Naast het aanleggen van noodverlichtingsinstallaties, verzorgen we de wettelijk verplichte inspecties. De Arbowet en meeste verzekeringsmaatschappijen stellen de inspectie aan noodverlichting verplicht. Tijdens een inspectie wordt niet alleen het functioneren van de noodverlichting en de accu’s gecontroleerd, maar ook het vluchtplan. Door herindeling van kantoren of werkplekken, kan de vluchtroute wijzigen. Wij inspecteren jaarlijks alle aspecten van de noodverlichting en zorgen ervoor dat uw systeem aan alle wettelijke eisen voldoet.

Neem contact met ons op

0525 637 180

    0525 637 180
    info@energieopmaat.net